
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στον Βόλο, το οποίο πραγματοποιούσε δρομολόγιο με προορισμό την Αθήνα.
Το επεισόδιο είχε πρωταγωνιστή έναν 68χρονο, ο οποίος μόλις επιβιβάστηκε και ξεκίνησε το δρομολόγιο, άρχισε να προκαλεί προβλήματα.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως φώναζε και απειλούσε τους επιβάτες, ενώ έβγαζε τη μάσκα του και έφτυνε.
Λίγο έξω από την Αθήνα ειδοποιήθηκε η αστυνομία για έλεγχο, με τον άνδρα να συμμορφώνεται στις υποδείξεις των αστυνομικών.
Αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν το δρομολόγιο να έχει καθυστέρηση περίπου μιας ώρας…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.