ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπυρίδων Καψάσκης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπυρίδων Καψάσκης

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, ο δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ Σπυρίδωνας Καψάσκης.

Ο δημοσιογράφος κατέληξε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, όπως γνωστοποιεί η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Σπυρίδωνας Καψάσκης γεννήθηκε το 1935 στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Νομική και και Πολιτικές και Οικονομικές επιστήμες στο ΑΠΘ. Εργάστηκε στις εφημερίδες «Θεσσαλονίκη» και «Μακεδονία» από το 1963 μέχρι και το 1991.

Επίσης, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΜ-Θ για τρεις θητείες από το 1979 μέχρι το 1985 και μέλος του Μικτού Συμβουλίου ως εργασιακός εκπρόσωπος και μέλος του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του Σπυρίδωνα Καψάσκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 11:15 στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας (Κηφισιά, Θεσσαλονίκη).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.