ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Σήμερα συνεδριάζει το εκτελεστικό όργανο… για το μέλλον των κινητοποιήσεων

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Σήμερα συνεδριάζει το εκτελεστικό όργανο… για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Σήμερα θα συνεδριάσει το εκτελεστικό όργανο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων στους δήμους της χώρας, μία ημέρα μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος παρουσίασε τη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης.

«Θα κάνουμε όσες συναντήσεις χρειάζεται για να λυθεί το πρόβλημα» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νίκας Τράκας, σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», λίγο πριν την έναρξη της κρίσιμης συνεδρίασης.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι εργαζόμενοι δεν εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τη διάταξη που προωθεί η κυβέρνηση, με τον κ. Τράκα να επισημαίνει ότι «η νομοθετική ρύθμιση απέχει από αυτά που λέμε εμείς» και «στέλνει 10.000 εργαζόμενους στο σπίτι».

«Σήμερα θα λάβουμε την απόφασή μας» έσπευσε να επαναλάβει, ενώ ξεκαθάρισε ότι «καταλαβαίνουμε πλήρως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια».

Χθες, ο κ. Σκουρλέτης παρουσίασε τόσο στην ΠΟΕ – ΟΤΑ όσο και στην ΚΕΔΕ τη νομοθετική διάταξη που αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή τη Δευτέρα.

Η σχετική ρύθμιση θα προβλέπει τη διενέργεια διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των δήμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, θα περιλαμβάνει ειδική διάταξη ώστε οι συμβασιούχοι να απασχολούνται κανονικά μέχρι την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων των επιτυχόντων του σχετικού διαγωνισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.