ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανάρτησε αγγελία για να βρει σπίτι και κατέληξε με προτάσεις γάμου (φωτό, βίντεο)

Ανάρτησε αγγελία για να βρει σπίτι και κατέληξε με προτάσεις γάμου (φωτό, βίντεο)

Ο λόγος για τον Rehan Munir, τον 26χρονο φοιτητή ιατρικής από το Πακιστάν που τυχαίνει να είναι και μοντέλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Munir άρχισε να ψάχνει ένα επιπλωμένο δωμάτιο για να νοικιάσει στη Νέα Υόρκη και έγραψε σε μία σελίδα στο Facebook λίγα λόγια για τον εαυτό του, βάζοντας και ορισμένες φωτογραφίες του, ώστε να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τον εαυτό του.

Ως απάντηση, ο Munir έλαβε πάρα πολλά κοπλιμέντα για την εμφάνισή του, ακόμα και προτάσεις γάμου (και πολύ λιγότερες πραγματικές προτάσεις για να νοικιάσει δωμάτιο), με αποτέλεσμα η αγγελία του να γίνει viral.

«Ήταν πολύ έντονο. Το έγραψα και την επόμενη ημέρα ξύπνησα και η ανάρτησή μου είχε κατακλυστεί με μηνύματα και έφτασε μέχρι διάφορα τοπικά ή διεθνή blogs. Το βρήκα πολύ αστείο. Το διαδίκτυο είναι πραγματικά ένα απρόβλεπτο μέρος», είπε στην HuffPost.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος γιατρός απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτική διαφήμιση.

Όπως είπε ο ίδιος στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost, προσπαθεί να αποκτήσει όσο περισσότερη εμπειρία μπορεί στην ιατρική και ψάχνει ένα δωμάτιο για να μείνει, κάτι που τον έχει δυσκολέψει αρκετά.

Σε περίπτωση πάντως που αναρωτιέστε, ο Munir δεν έχει σχέση αυτή την στιγμή και έχει επικεντρωθεί στην καριέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.