ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λίβανος: Γαμπρός πυροβολεί και πετυχαίνει κατά λάθος τον φωτογράφο (βίντεο)

Λίβανος: Γαμπρός πυροβολεί και πετυχαίνει κατά λάθος τον φωτογράφο (βίντεο)

Μπορεί να θυμίζει ελληνικό παραδοσιακό γάμο αλλά το περιστατικό αυτό δεν έγινε στην χώρα μας.

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας την απίστευτη σκηνή όπου ο γαμπρός σε γαμήλιο τραπέζι στο Λίβανο κρατά ένα AK47 στο χέρι, πυροβολεί και μετά τελείως απρόσεκτα μία σφαίρα εξοστρακίζεται προς την πλευρά του φωτογράφου.

Ο γαμπρός υποτίμησε τη δύναμη του αυτόματου όπλου και άρχισε να μοιράζει σφαίρες στο αέρα με τις μισές να πέφτουν πάνω στο τραπέζι, εκτοξεύοντας φαγητά σε όλες τις κατευθύνσεις ενώ μία αδέσποτη φαίνεται να κατευθύνεται προς το μέρος του ανθρώπου που κρατά την κάμερα.

Αμέσως παρόντες στο περιστατικό έσπευσαν σε βοήθεια του τραυματία πηγαίνοντάς τον στο νοσοκομείο. Εκεί ωστόσο υπήρξε ο δεύτερος γύρος ενός επεισοδιακού βραδιού καθώς, όπως ανέφερε ο διευθυντής του Bhannes Medical Center, «οι ίδιοι άνθρωποι που έφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση, επιτέθηκαν στους γιατρούς που προσπάθησαν να φροντίσουν τον τραυματία. Μάλιστα από την επίθεση ένας γιατρός βγήκε με σπασμένο ζυγωματικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.