ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ουκρανία: Πανέμορφη έφηβη κατέγραψε ζωντανά το τροχαίο που τη σκότωσε (βίντεο)

Ουκρανία: Πανέμορφη έφηβη κατέγραψε ζωντανά το τροχαίο που τη σκότωσε (βίντεο)

H Sofia Magerko και η φίλη της Dasha Medvedeva λίγο πριν την σύγκρουση έπιναν από μπουκάλια κρασί και μιλούσαν για το πόσο αγαπούσαν τη ζωή.

Με τη ζωή τους πλήρωσαν δύο νεαρά κορίτσια από την Ουκρανία το λάθος να οδηγούν μεθυσμένες, με τη μία μάλιστα από αυτές, μια 16χρονη εστεμμένη καλλιστείων, να μεταδίδει σε livestream το τραγικό τροχαίο που τις σκότωσε.

Δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, η Sofia Magerko και η φίλη της Dasha Medvedeva εμφανίζονται στο βίντεο να πίνουν από μπουκάλια κρασί και να μιλούν για «το πόσο αγαπούν τη ζωή».

Η Magerko, η οποία είχε πρόσφατα αναδειχθεί νικήτρια στα καλλιστεία του Ιζιούμ, της πόλη απ’ όπου καταγόταν έκανε vlogging σε ένα live feed του Instagram , ενώ η φίλη της Dasha Medvedeva οδηγούσε με υψηλή ταχύτητα, προτού το αυτοκίνητο συγκρουστεί μετωπικά με έναν φανοστάτη.

Οι δύο νεαρές, που ήταν ήδη πολύ μεθυσμένες και συνέχιζαν να καταναλωνουν αλκοόλ και μέσα στο αμάξι, ακούγονται να λένε «Γεια σας αγόρια» στην κάμερα, να γελούν και να αστειεύονται. Λίγες στιγμές αργότερα, η οθόνη σκοτεινιάζει και ακούγεται μόνο ο τρομακτικός ήχος του τροχαίου δυστυχήματος.

Στη συνέχεια, στο τμήμα του live stream που δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, περαστικοί ακούγονται να φωνάζουν «Υπάρχει μια νεκρή! Η άλλη κοπέλα έπεσε έξω από το αμάξι!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 16χρονη Magerko σκοτώθηκε ακαριαία και η 24χρονη φίλη της, Medvedeva, υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.