ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εγκρίθηκε το δάνειο για τον ΕΔΟΕΑΠ – Η ανακοίνωση του προέδρου

Εγκρίθηκε το δάνειο για τον ΕΔΟΕΑΠ – Η ανακοίνωση του προέδρου

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το δάνειο του ΕΔΟΕΑΠ από τον ΕΦΚΑ ενεκρίθη. Πήραμε βαθιά ανάσα. Τώρα απαιτείται άμεση συμφωνία για μόνιμο πόρο που θα καταστήσει τον Οργανισμό βιώσιμο. Καλούμε τις Ενώσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους άμεσα.»

Aυτό έγραψε ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ν. Καρούτζος, στο Facebook και σημειώνεται ότι την Τρίτη υπήρξε ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ με το οποίο αποφάσισε να ζητήσει από την ΠΟΕΣΥ, τις οικείες Ενώσεις (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ) που τον απαρτίζουν, αλλά και από τις Ενώσεις του Κλάδου που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθούν στον Οργανισμό, να προκηρύξουν απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας σε όλα τα ΜΜΕ…

Αναμένεται απόφαση της ΕΣΗΕΑ και ΕΣΗΕΜΘ σχετικά με την πρόταση για κινητοποιήσεις καθώς το ψήφισμα δεν έχει να κάνει με δάνειο των 10 εκατ. από τον ΕΦΚΑ, αλλά με τη θεσμική κατοχύρωση μόνιμου πόρου (μετά την κατάργηση του αγγελιόσημου) και την καταβολή εργοδοτικών εισφορών για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.