ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Συνελήφθη άντρας που μπήκε σε κομμωτήριο για να αρπάξει τσάντα

Χανιά: Συνελήφθη άντρας που μπήκε σε κομμωτήριο για να αρπάξει τσάντα

Ο 37χρονος παρίστανε τον πελάτη και την κατάλληλη στιγμή επιχείρησε να κλέψει μία 24χρονη.

Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε σε ένα κομμωτήριο στα Χανιά ένας 37χρονος Έλληνας, αλλά όταν είδε την τσάντα μιας 24χρονης κοπέλας η οποία δεχόταν την περιποίηση της κομμώτριας, την άρπαξε και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας!

Στις φωνές της πελάτισσας και της κομμώτριας που βγήκαν αναστατωμένες από το κατάστημα, ανταποκρίθηκαν άμεσα άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι αναζήτησαν τον δράστη και τον ακινητοποίησαν σε μικρή απόσταση. Η τσάντα με τα 380 ευρώ, τα προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα που περιείχε, αποδόθηκε ακέραια στην 24χρονη.

Ο 37χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου εξακριβώθηκε ότι είχε κλέψει και το κινητό μιας 63χρονης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 485 ευρώ και 1.200 κορώνες Νορβηγίας που ερευνάται από πού τα έκλεψε, αλλά και ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.