ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Υπ.Παιδείας: Αναμένεται «ρεκόρ» εγγραφών στα ΕΠΑΛ

Υπ.Παιδείας: Αναμένεται «ρεκόρ» εγγραφών στα ΕΠΑΛ

Βάσει ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας, οι ηλεκτρονικές δηλώσεις προτίμησης για τα ΕΠΑΛ ξεπέρασαν τις 76.000.

Οι μαθητές που υπέβαλλαν ηλεκτρονική δήλωση και δεν έχουν εγγραφεί ακόμα, αφού ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-epal, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στα ΕΠΑ.Λ., την ημέρα λειτουργίας τους, μέχρι τις 17 Ιουλίου 2017.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι: «Οι μαθητές/τριες που εμποδίστηκαν να εγγραφούν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. λόγοι υγείας, σοβαροί οικογενειακοί λόγοι κ.α.), δύνανται να εγγραφούν από την 1η έως την 11η Σεπτεμβρίου 2017, στα υπάρχοντα τμήματα.

Οι παραπεμπόμενοι/ες μαθητές/τριες στην ειδική εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, δύνανται να εγγραφούν από την 1η έως την 11η Σεπτεμβρίου 2017. Οι απόφοιτοι των Σ.Δ.Ε. του τρέχοντος σχολικού έτους, λόγω επιμήκυνσης του διδακτικού έτους, δύνανται να εγγραφούν στα ΕΠΑ.Λ. από την 1η έως την 11η Σεπτεμβρίου 2017. Οι απόφοιτοι ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. του σχολικού έτους 2016-2017, οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν στη Β΄ τάξη ΕΠΑ.Λ. για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας, δύνανται να εγγραφούν και από την 1η έως την 11η Σεπτεμβρίου 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπουργείο Παιδείας τονίζει στην ανακοίνωση ότι «Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και όλου του ανθρώπινου δυναμικού μας θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε έγκαιρα τον σχηματισμό των τμημάτων. Αυτή η εξέλιξη θα καταστήσει εφικτή την έγκαιρη κάλυψη των αναγκών των σχολείων μας σε εκπαιδευτικούς και βιβλία. Στόχος μας είναι τα ΕΠΑΛ να ξεκινήσουν κανονικά τη λειτουργία τους στις 11 Σεπτεμβρίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.