ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μπαλωθίες στην Κρήτη έστειλαν 45χρονο στο νοσοκομείο (upd)

Μπαλωθίες στην Κρήτη έστειλαν 45χρονο στο νοσοκομείο (upd)

Τρεις συλλήψεις έγιναν στην κοινότητα Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, μετά τον σοβαρό τραυματισμό ενός 45χρονου από μπαλωθιά κατά την διάρκεια γλεντιού για πρόγαμο. Μάλιστα, οι σφαίρες που διαπέρασαν το κορμί του προερχόταν από το όπλο του αδελφικού του φίλου.

Ο ακούσιος δράστης, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα, δήλωσε συντετριμμένος ότι το πιστόλι εκπυρσοκρότησε χωρίς να το καταλάβει και οι σφαίρες χτύπησαν τον φίλο του που βρισκόταν δίπλα του! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη τον αδελφό του τραυματία και τον πατέρα του γαμπρού, που κατηγορούνται για ψευδορκία καθώς προσπάθησαν να παραπλανήσουν τις έρευνες για τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε αρχικά από συγγενείς του στο “Βενιζέλειο” και, παρ’ όλο που το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στην Εντατική με βαριά τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα. Μάλιστα, οι γιατροί κάνουν έκκληση σε εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν αίμα, καθώς ο 45χρονος έχει την σπάνια ομάδα 0 ρέζους αρνητικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.