ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του μικρού Μπεν

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του μικρού Μπεν

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή για πολλά χρόνια και οι έρευνες δε σταματούν ποτέ.

Ανθρώπινο αίμα βρέθηκε σε ένα αυτοκινητάκι και ένα σανδάλι που πιστεύεται πως ανήκαν στον μικρό Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε στην Κω, πριν από 26 χρόνια. Αυτό αναφέρει η Daily Mail που στο άρθρο της επισημαίνει πως η μητέρα του μικρού Μπεν, Κάρι Νίνταμ, δήλωσε πως η συγκεκριμένη ανακάλυψη είναι απόδειξη συγκάλυψης της εξαφάνισης του γιου της. Πιστεύει πως ο γιος της σκοτώθηκε και κάποιος μετακίνησε το άψυχο σώμα του πριν ξεκινήσουν οι έρευνες στην Κω πέρυσι από τη βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνα στο νησί τον περασμένο Οκτώβριο, υποστηρίζοντας πως ο Μπεν έχασε τη ζωή του από ατύχημα με εκσκαφέα, στις 24 Ιουλίου 1991. Παρά τις έρευνες το σώμα του δεν βρέθηκε. «Αυτό επιβεβαιώνει όλα όσα υποψιάζεται η αστυνομία. Το καθιστά λίγο πιο πραγματικό. Πιστεύουμε ότι πιστεύουν», λέει στην Daily Mirror η Κάρι Νίνταμ. «Δείχνει περισσότερη συνωμοσία επειδή δεν βρήκαν το σώμα του Μπεν. Αυτό αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα πως μετακινήθηκε και θάφτηκε», πρόσθεσε. «Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Όλα είναι μια ολοκληρωτική συγκάλυψη», τονίζει.

Η καθηγήτρια Λόρνα Ντέισον συνεργάζεται με την αστυνομία του South Yorkshire για την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτά τα ευρήματα θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τη θεωρία της αστυνομίας πως υπήρξε ατύχημα και το σώμα μετακινήθηκε. Ψάξαμε για κάτι ασυνήθιστο. Ψάχνουμε για μια αλλαγή στο χημικό δακτυλικό αποτύπωμα που μπορεί να μείνει για πολλά πολλά χρόνια. Πίσω από την αγροικία, όπου ο Μπεν έπαιξε για τελευταία φορά, βρήκαμε είκοσι έως 30 ενώσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο ως ανθρώπινο προφίλ», αναφέρει στην εφημερίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.