ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ινδία: Γυναίκα κάηκε ζωντανή από τους συγγενείς της – Την κατηγορούσαν για μαγεία (φωτό)

Ινδία: Γυναίκα κάηκε ζωντανή από τους συγγενείς της – Την κατηγορούσαν για μαγεία (φωτό)

Μια 40χρονη Ινδή κατηγορήθηκε ότι είναι μάγισσα από τους συγγενείς της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η Κάνια Ντεβί, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έφυγε από τη ζωή έπειτα από ένα βάναυσο θάνατο αφού αρχικά την έγδυσαν, στη συνέχεια της έδωσαν να φάει περιττώματα και στο τέλος την έκαψαν σε φωτιά αφού της έβγαλαν τα μάτια με καυτό σίδερο.

Ανάμεσα στους πέντε δράστες που έχουν συλληφθεί είναι μια ανιψιά και ένας ανιψιός του θύματος.

Το φονικό, μάλιστα, έγινε μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου της 40χρονης τον οποίο οι δράστες διέταξαν να μην πει τίποτα.

Άλλος κάτοικος του χωριού, ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο πραγματικός λόγος πίσω από το έγκλημα ήταν η περιουσία του συζύγου της 40χρονης. «Επειδή ο γιος της ήταν ανήλικος, οι συγγενείς της συνωμότησαν για να αρπάξουν τη γη της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ακόμα πιο τρομακτικό είναι ότι οι γηραιοί του χωριού στο οποίο διεπράχθη το άγριο έγκλημα, «εξάγνισαν» τους δράστες καλώντας τους να βουτήξουν στα νερά ενός κοντινού ποταμού.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας μακρινός συγγενής της 40χρονης πήγε στην κηδεία της όπου και ενημερώθηκε για τον άγριο τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.