ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μία «όαση» της μπύρας ανοίγει της πύλες της στο… Thessaloniki Beer Festival (φωτό)

Μία «όαση» της μπύρας ανοίγει της πύλες της στο… Thessaloniki Beer Festival (φωτό)

Διήμερο… μπιροποσίας διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του νέου δημαρχιακού μεγάρου, με στόχο την ανάδειξη των ελληνικών μικροζυθοποιείων τα οποία τα τελευταία χρόνια δημιουργούν εκλεκτές μπίρες.

«Είναι καιρός πλέον να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της ελληνικής ζυθοποιίας και της craft μπύρας ανά τον κόσμο γενικότερα, να γευθεί, να απολαύσει και να αγκαλιάσει τα ζυθοποιήματά της, γιατί πραγματικά το αξίζουν» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας ομάδας SoulFood Thessaloniki.

Στο πρώτο Thessaloniki Beer Festival θα ζωντανέψει ένα «γευστικό» χωριό με εκατοντάδες είδη μπίρας, διαφορετικές κουζίνες, workshops κουλτούρας, μαγειρικής & coctailing με βάση την μπίρα, μουσική από DJs και συγκροτήματα της πόλης. Μια γιορτή γεύσεων και πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.