ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Άνδρας έπαιξε τυχερό παιχνίδι με δυο δολάρια και κέρδισε 758,7 εκατομμύρια!

Άνδρας έπαιξε τυχερό παιχνίδι με δυο δολάρια και κέρδισε 758,7 εκατομμύρια!

Ένας άνδρας από την Μασσαχουσσέτη έπαιξε Powerball με μόνο δύο δολάρια και κατάφερε να κερδίσει το πολλαπλό τζακποτ και έκανε δικά του 758,7 εκατομμύρια δολάρια!

Τα τυχερά νούμερα ήταν 6, 7, 16, 23 26, και ο αριθμός – Powerball το 4.

Λεπτομέρειες για την ταυτότητα του νικητή δεν έχουν γίνει γνωστές, πέρα από το ότι το τυχερό δελτίο παίχτηκε στην Μασσαχουσσέτη και πως ήταν το μοναδικό.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που μοιράζει το συγκεκριμένο παιχνίδια τα τελευταία 25 χρόνια, καθώς το ρεκόρ ισχύει από τον Ιανουάριο του 2016, όταν έδωσε 1,6 δισ. δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος ήταν μία στις 292 εκατομμύρια, γεγονός που σημαίνει ότι το να χτυπηθεί αυτός ο κάποιος από αστεροειδή, από κεραυνό ή να γεννήσει τετράδυμα, είναι πολύ πιθανότερο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.