ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Τούρκος παρουσιαστής μετά τη δολοφονία μέσα στα αίματα (upd)

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Τούρκος παρουσιαστής μετά τη δολοφονία μέσα στα αίματα (upd)

Βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου δείχνουν το 54χρονο πρώην μοντέλο να μπαίνει στο δωμάτιο και στη συνέχεια να ακολουθεί ο 43χρονος παρουσιαστής…

Η ζήλια φαίνεται ότι όπλισε το χέρι της δολοφόνου που πυροβόλησε και σκότωσε το 43χρονο διάσημο Τούρκο ηθοποιό και παρουσιαστή Βατάν Σασμάζ (Vatan Şaşmaz) στην Κωνσταντινούπολη.

Η δράστης, που αυτοκτόνησε, είναι το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ 54 ετών, η οποία είχε παλιότερα σχέση με τον παρουσιαστή, ωστόσο φαίνεται ότι ποτέ δεν ξεπέρασε ποτέ το χωρισμό τους.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα πάθους που έγινε στην Τουρκία με τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό Βατάν Σασμάζ να πέφτει νεκρός από το όπλο του πρώην μοντέλου Φιλίζ Ακέρ, η οποία μετά το φόνο αυτοκτόνησε, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

Από το ίδιο βίντεο υπάρχει και φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook με λεζάντα: «Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου Βατάν» και δείχνει θύμα και θύτη μέσα στα αίματα μετά το σοκαριστικό έγκλημα.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται ο 43χρονος Τούρκος παρουσιαστής να μπαίνει στο ξενοδοχείο. Αφού περνάει τον έλεγχο ανεβαίνει στο δωμάτιο, όπου -σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης- είχε συμφωνήσει να συναντήσει το πρώην μοντέλο. Εκείνη φαίνεται να μπαίνει πρώτη στο δωμάτιο, μερικά λεπτά πριν φτάσει ο Βατάν Σασμάζ.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την Τουρκία, καθώς θύτης και θύμα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.