ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αυτοί είναι οι Ρώσοι κανίβαλοι που σκότωσαν και έφαγαν… 30 άτομα από το 1999 μέχρι σήμερα! (φωτό)

Αυτοί είναι οι Ρώσοι κανίβαλοι που σκότωσαν και έφαγαν… 30 άτομα από το 1999 μέχρι σήμερα! (φωτό)

Στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Κράσνονταρ,τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι κανιβάλων που φέρεται να έχει σκοτώσει 30 άτομα σύμφωνα με την αστυνομία. Μερικά από τα θύματα, μάλιστα, λέγεται ότι αποθηκεύτηκαν από το ζευγάρι για… μελλοντική κατανάλωση.

Το ζευγάρι -ένας άνδρας και μια γυναίκα- συνελήφθη, αναφέρει το κανάλι NTV, επικαλούμενο πηγή στην εξεταστική επιτροπή της αστυνομίας.

Εκτιμάται ότι οι ύποπτοι μπορεί να ευθύνονται για μέχρι και 30 θανάτους, αν και η αστυνομία μπόρεσε να τους ταυτοποιήσει ως του ενόχους μόνο επτά δολοφονιών μέχρι τώρα, σύμφωνα με το κανάλι Mash Telegram TV.
Μερικά από τα θύματα ήταν στο ψυγείο, το ζευγάρι ομολόγησε, σύμφωνα με το Mir24.

Το δίδυμο είχε αναφερθεί ότι συμμετείχε στην απαγωγή, τη δολοφονία και τη βρώση των θυμάτων, από το 1999.

Ο άντρας συνελήφθη νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, αφού βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα. Ένας κάδος με τα μέλη της νεκρής γυναίκας, καθώς και μια τσάντα που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο θύμα, βρέθηκαν επίσης, σύμφωνα με το Mir24.

Ένα κινητό τηλέφωνο ανακαλύφθηκε αργότερα σε έναν δρόμο στην πόλη του Κρασνοντάρ που περιείχε ανησυχητικές φωτογραφίες. Στις εικόνες, ένας άνθρωπος -προφανώς ο ύποπτος- φαίνεται να ποζάρει με τα μέλη του σώματος μιας διαμελισμένης γυναίκας.

Αρνήθηκε αρχικά ότι σκότωσε τη γυναίκα, λέγοντας απλώς ότι είχε βρει τα απομεινάρια και απλά έβγαλε selfie μαζί τους, αλλά αργότερα έχασε το κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία ερευνά τώρα τη φρικτή υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.