ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αστυνομικός για την απαγωγή Λεμπιδάκη: «Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται»

Αστυνομικός για την απαγωγή Λεμπιδάκη: «Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται»

Αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη που κρατούνταν όμηρος επί έξι μήνες είπε χαρακτηριστικά ότι «αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται».

Για πρωτόγνωρα συναισθήματα κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση αναφερόμενοι χαρακτηριστικά στο βλέμμα του Μιχάλη Λεμπιδάκη όταν αντίκρισε τους αστυνομικούς και κατάλαβε ότι πήγαν για να τον σώσουν. «Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν οι αστυνομικοί τον καθησύχασαν και του αποδέσμευσαν το πόδι από την αλυσίδα, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι «Ναι, δεν ήταν ψέμα. Ήταν ελεύθερος». Τον πήραν από το χέρι και τον έβγαλαν στο φως από το κολαστήριο που του είχαν φτιάξει οι απαγωγείς του. Και τότε όλοι οι αστυνομικοί που ήταν εκεί, ξέσπασαν σε κλάματα.

Ήταν ένα μείγμα συναισθημάτων: δάκρυα χαράς γιατί κατάφεραν να τον σώσουν, δάκρυα υπερηφάνειας γιατί πίστεψαν στις δυνάμεις τους αλλά και δάκρυα φόρτισης για όλα όσα είχαν βιώσει αυτούς τους έξι μήνες, σε αυτό το διαρκές κυνήγι με τους απαγωγείς που ευτυχώς δεν αποδείχτηκε κυνήγι … μαγισσών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από cretalive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.