ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κολομβία: Κατολίσθηση σε χρυσωρυχείο στοίχισε τη ζωή σε έξι εργάτες

Κολομβία: Κατολίσθηση σε χρυσωρυχείο στοίχισε τη ζωή σε έξι εργάτες

Ισχυρή κατολίσθηση έλαβε χώρα σε ανοικτό χρυσωρυχείο στην βορειοανατολική Κολομβία, με τραγικό απολογισμό τουλάχιστον έξι νεκρών εργατών.

«Η τραγωδία οφείλεται σε κατολίσθηση εδάφους που καταπλάκωσε μια ομάδα ανθρώπων. Έξι από αυτούς ανασύρθηκαν νεκροί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ουάλτερ Μπαλόζες, διευθυντής των επιχειρήσεων διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού στη νομαρχία Τσοκό, τη φτωχότερη της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες που έψαχναν χρυσό έχασαν τη ζωή τους στο μεταλλείο, κοντά στην πόλη Ταδό. Η κατολίσθηση οφειλόταν στο ότι η γη στην περιοχή είχε δουλευτεί υπερβολικά κι είχαν σημειωθεί βροχοπτώσεις τις τελευταίες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό φορέα ο οποίος είναι αρμόδιος για τα μεταλλεία και τα ορυχεία της Κολομβίας, το 2016 σημειώθηκαν 114 ατυχήματα σε όλη χώρα που προκάλεσαν τον θάνατο 124 ανθρώπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.