ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Του έριξε μια μπουνιά και τον έστειλε στην εντατική! (βίντεο)

Του έριξε μια μπουνιά και τον έστειλε στην εντατική! (βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 25χρονου Βρετανού τουρίστα μετά από καβγά με έναν ομοεθνή του στην Τουρκία.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπεν Μάουντφορντ να έχει αρχικά έναν έντονο διάλογο με έναν άλλο νεαρό άνδρα.

Ξαφνικά τα πράγματα ξεφεύγουν και οι δύο άνδρες ανταλλάσσουν γροθιές. Μια από αυτές καταλήγει στο πρόσωπο του Μάουντφορντ ο οποίος πέφτει αναίσθητος στο έδαφος.

Τον 25χρονο βρήκε καλυμμένο με αίμα η 48χρονη μητέρα του, η οποία ειδοποίησε τις αρχές.

Ο Μάουντφορντ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να παραμείνει για τρεις ημέρες στην εντατική καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Ευτυχώς για τον ίδιο τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο καθώς ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή.

Η τουρκική αστυνομία έχει, εντωμεταξύ, συλλάβει και ανακρίνει για το περιστατικό έναν 19χρονο Βρετανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.