ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συγκλονίζει η τραγωδία στον Εβρο: Νεκρή η μάνα και το ενός έτους μωρό της- Συνεχίζονται οι έρευνες

Συγκλονίζει η τραγωδία στον Εβρο: Νεκρή η μάνα και το ενός έτους μωρό της- Συνεχίζονται οι έρευνες

Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από την τουρκική πλευρά, στην υπόθεση της μητέρας και των τριών παιδιών που αγνοούνταν από χτες στον Έβρο.

Όπως ανακοινώνουν τα τουρκικά μέσα, η μητέρα Χατιτζέ Ακτσαμπάι, ετών 36 και το μικρότερο από τα παιδιά, ο μικρός Μπεκίρ Αράς, ενός έτους, ανασύρθηκαν νεκροί από τα νερά του ποταμού.

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της επαρχίας της Αδριανούπολης, οι έρευνες γύρω από την πέτρινη γέφυρα της Κασταμονής συνεχίζονται για την εύρεση του επτάχρονου Μπεκίρ Αράς και του μικρότερου αδερφού του, Μεσούτ πέντε ετών.

Οι έρευνες όμως συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την ανεύρεση του Μπεκίρ Αράς και του μικρότερου αδερφού του Μεσούτ, όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της επαρχίας της Ανδριανούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του Θουρίου. Στη βάρκα επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, όλοι Τούρκοι υπήκοοι. Οι πέντε από τους επιβάτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο μετά το συμβάν και διεσώθησαν, δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι μαζί τους στη βάρκα βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.