ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ένοπλη ληστεία σε γνωστό κοσμηματοπωλείο στην Πανεπιστημίου- Oι περιβόητοι «Ροζ Πάνθηρες» πίσω από το κτύπημα;

Ένοπλη ληστεία σε γνωστό κοσμηματοπωλείο στην Πανεπιστημίου- Oι περιβόητοι «Ροζ Πάνθηρες» πίσω από το κτύπημα;

Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου 59. Οι δράστες χτύπησαν με μέθοδο που θυμίζει έντονα τον τρόπο δράσης της διεθνούς συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες», τα μέλη της οποίας αναζητούνται σε όλο τον κόσμο!

Οι δύο άνδρες χτύπησαν το κουδούνι, μπήκαν μέσα, και κάποια στιγμή, ξαφνικά, έβγαλαν όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρπαξαν επιλεκτικά, ακριβά κοσμήματα και ρολόγια και διέφυγαν.

Ήταν αποφασισμένα για να ληστέψουν, δήλωσε ο σοκαρισμένος ιδιοκτήτης, που ευτυχώς δεν είχε σοβαρά τραύματα.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, και σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνθηκαν προς το Κολωνάκι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει αυτή την ώρα ανθρωποκυνηγητό για να τους βρει.

«Ροζ πάνθηρες» πίσω από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο;

Το «χτύπημα» θυμίζει τη δράση των «Ροζ Πάνθηρων».

Πρόκειται για μια συμμορία δικτυωμένη παντού, με μέλη σε όλο τον κόσμο, και «εξειδίκευση» στις ληστείες κοσμημάτων. Πήρε το όνομά της από το ομώνυμο διασκεδαστικό, παιδικό καρτούν – το συγκεκριμένο όνομα στην συμμορία αυτή, το έδωσε η Interpol.

Σύμφωνα με στοιχεία, την οργάνωση απαρτίζουν άνθρωποι με καταγωγή από Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία και Βοσνία. Τα μέλη των «Ροζ Πανθήρων» είναι υπεύθυνα για μερικές από τις μεγαλύτερες ληστείες ανά τον κόσμο, ενώ οι ληστείες τους έχουν χαρακτηριστεί και ως «καλλιτεχνίες».

Σοκαριστικό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ένοπλοι ληστές εισβάλλουν σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ληστές, φορώντας κουκούλες, φαίνονται να αρπάζουν κοσμήματα από την βιτρίνα, την ώρα που υπάλληλος ακούγεται να ουρλιάζει. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών φαίνεται να χτυπά μια υπάλληλο.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το σάιτ empisteutiko.gr:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.