ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ανατροπή στο θρίλερ της δολοφονίας στην Αργολίδα: Τον σκότωσαν και έκρυψαν το πτώμα κάτω από το κρεβάτι

Ανατροπή στο θρίλερ της δολοφονίας στην Αργολίδα: Τον σκότωσαν και έκρυψαν το πτώμα κάτω από το κρεβάτι

Η στυγερή δολοφονία του άτυχου άντρα μέσα στο σπίτι του σοκάρει την Αργολίδα. Τα αρχικά δεδομένα ανατρέπονται. Οι δράστες τον χτύπησαν με αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι και άφησαν το πτώμα κάτω από το κρεβάτι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ο αδερφός του, που του πήγαινε φαγητό μαζί με άλλο ένα άτομο. Τον βρήκαν κάτω από το κρεβάτι χτυπημένο θανάσιμα με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο.

Ανατροπή των αρχικών δεδομένων για τη δολοφονία

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Πιθανότερο κίνητρο θεωρήθηκε η ληστεία αλλά οι έρευνες της αστυνομίας σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες στρέφονται στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος καθώς κάποια κομμάτια του παζλ δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας.

Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης από το τμήμα ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας. Το σπίτι βρέθηκε άνω – κάτω αλλά οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια κίνηση που αποκλειστικό στόχο θα είχε τον αποπροσανατολισμό της έρευνας. Οι δράστες δηλαδή να το έκαναν να μοιάζει με ληστεία για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Ένας άνθρωπος που ανέβαινε το δικό του Γολγοθά και έμελλε να βρει ένα τέλος φρικτό.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις, ούτε είχαν διαπιστώσει κάτι περίεργο τις τελευταίες μέρες. Άκουσαν τις φωνές του αδερφού του και όταν βγήκαν από τα σπίτια τους, έμαθαν αυτό που είχε συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες: argonafplia, argolikeseidhseis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.