ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η κατάθεση «φωτιά» της κόρης της Ειρήνης Λαγούδη – Τι αποκάλυψε στην ανακρίτρια

Η κατάθεση «φωτιά» της κόρης της Ειρήνης Λαγούδη – Τι αποκάλυψε στην ανακρίτρια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η 16χρονη κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας στην κατάθεση της στην ανακρίτρια τόνισε ότι η μητέρα της δεν είχε κανένα λόγο για να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ όπως είπε, λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή, είχε κάνει μια μεγάλη γιορτή στο σπίτι της.

Όπως αποκάλυψε η 16χρονη είχε ακούσει την μητέρα της να μιλά στο τηλέφωνο με έναν άνδρα και να λέει:

“Θέλω τα λεφτά μου πίσω, σταμάτα να με κοροϊδεύεις. Είναι για ιερό σκοπό, είναι για τις σπουδές του παιδιού μου”.

Η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν γνώριζε με ποιον μιλούσε η μητέρα της.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Μαζί σου”, η 16χρονη συμπλήρωσε:

“Στο τηλέφωνο η μητέρα μου ήταν οργισμένη. Του έλεγε ότι θα τους καταγγείλει. Αυτόν και την παρέα του”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.