Πέθανε ο Γιώργος Παπανδρέου – Ετεροθαλής αδερφός του Α.Παπανδρέου (βίντεο)

Πέθανε ο Γιώργος Παπανδρέου – Ετεροθαλής αδερφός του Α.Παπανδρέου (βίντεο)

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 92 ετών ο Γεώργιος Παπανδρέου, ετεροθαλής αδερφός του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Γεώργιος Γ. Παπανδρέου ήταν ετεροθαλής αδερφός του Ανδρέα Παπανδρέου, γιος του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης και γεννήθηκε το 1928. Σπούδασε στο Παρίσι και ασχολήθηκε και με τη φωτογραφία.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας και ζούσε σε γηροκομείο.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα λίγες μέρες μετά τον εγκλεισμό του σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, είχε υποστηρίξει ότι τον παγίδευσαν λέγοντάς του ότι τον μετέφεραν εκεί για απλές εξετάσεις και διαμαρτυρόταν έντονα που τον έβγαλαν άδικα -όπως έλεγε- από το σπίτι όπου έμενε τόσα χρόνια για να πεθάνει μόνος και έρημος σε ένα δωμάτιο οίκου ευγηρίας.

Τον Φεβρουάριο του 2016 είχε μιλήσει on camera για τη διαμονή του στον οίκο ευγηρίας, αλλά και για το παράπονό του για τον ανιψιό του, Γιώργο Παπανδρέου, που δεν το είχε επισκεφθεί ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.