
Η θερμοκρασία θυμίζει κατακαλόκαιρο και οι κάτοικοι στην Αργολίδα δεν έχασαν την ευκαιρία να μερικές βουτιές στην παραλία.
Μπορεί η θερμοκρασία σήμερα Τρίτη 4 Μαΐου να έπεσε στην Αργολίδα, σε σχέση με την Δευτέρα του Πάσχα που έφτασε τους 35 με 37 βαθμούς κατά τόπους, η παραλία Καραθώνας όμως στο Ναύπλιο γέμισε και σήμερα από κόσμο, θυμίζοντας καλοκαιρινούς μήνες.
Η θερμοκρασία στον κάμπο της Αργολίδας σύμφωνα με την ΕΜΥ άγγιξε τους 30 βαθμούς, στο Άργος τους 29,5 και στο Κρανίδι τους 28,3 βαθμούς Κελσίου.
Έτσι και οι σημερινές υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αλλά και η αργία της Πρωτομαγιάς έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να τρέξει από πολύ νωρίς φέτος στις παραλίες. 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.