ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Άαρον Κάρτερ – Τι δήλωνε πριν ένα χρόνο: «Θα κάνω το εμβόλιο της Pfizer και η φίλη μου αυτό της Moderna»

Τι είχε πει για τους εμβολιασμούς ο τραγουδιστής που πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 34 ετών

Άαρον Κάρτερ – Τι δήλωνε  πριν ένα χρόνο: «Θα κάνω το εμβόλιο της Pfizer και η φίλη μου αυτό της Moderna»

«Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της Pfizer και η αρραβωνιαστικιά  μου αυτό τηξς Moderna», έλεγε ένα περίπου χρόνο  πριν βρεθεί νεκρός στο σπίτι του ο Άαρον Κάρτερ.

Ο 34χρονος τραγουδιστής, αδελφός του τραγουδιστή των «Backstreet Boys» Νικ Κάρτερ «βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του» στο σπίτι του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια, ανέφεραν οι αρχές.

Ακόμη τα αίτια του θανάτου είναι άγνωστα, αλλά όπως έλεγε ο ίδιος θα προχωρούσε σε εμβολιασμό με το σκεύασμα της Pfizer.

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι έλαβαν κλήση στο 100 στις 11 το πρωί του Σαββάτου, η οποία έλεγε ότι «ένας άνδρας είχε πνιγεί στην μπανιέρα». Επικοινώνησε μαζί τους η οικιακή βοηθός, η οποία είχε βρει το πτώμα του.

Ντετέκτιβ έχουν αποσταλεί στο σημείο, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες ή ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια προς το παρόν.

Ο Κάρτερ, ο οποίος άνοιξε την περιοδεία των Backstreet Boys το 1997, έγινε διάσημος τη δεκαετία του ’90 κυκλοφορώντας τέσσερα άλμπουμ, ξεκινώντας στην ηλικία των 9 ετών.

Η ζωή του ήταν ταραχώδης καθώς διαπληκτίστηκε δημοσίως με πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νικ, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία, παρόμοια με αυτή που είχε τεθεί στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Το 2019, αποκάλυψε στο «The Doctors» ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη», σύμφωνα με το CNN.

Ο Κάρτερ αφήνει πίσω του έναν γιο 11 μηνών.

https://twitter.com/suzseddon/status/1589216517203587072?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1589216517203587072%7Ctwgr%5Ebfd8c5434f57a6c67458f965ddffb49c47e469f8%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.godlikeproductions.com%2Fforum1%2Fmessage5276459%2Fpg1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.