ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Νέο συλλαλητήριο στη Λέσβο

Τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Νέο συλλαλητήριο στη Λέσβο

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, και στη Λέσβο καθώς την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στον κόμβο της Λάρσου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αναμένεται να συγκεντρωθούν μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νησιού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης απέναντι στα αιτήματα που προτάσσουν οι αγρότες όλης της χώρας μας οδηγεί στη συνέχιση του αγώνα. Η κυβέρνηση με τα μέτρα «ψίχουλα» που μας πετάει πάνω στο τραπέζι και τη συνέχιση της αντιλαϊκής – αντιαγροτικής πολιτικής που προωθεί κάτω από το τραπέζι, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο βιοπαλαιστής, ο μικρομεσαίος αγρότης – κτηνοτρόφος της χώρας δεν είναι στις επιλογές της, όσο αφορά τη στήριξή του για να μείνει στη δουλειά του, για να μείνει στο χωριό του.

Στα βασικά και δίκαια αιτήματα που μόνο αν υλοποιηθούν θα επιτρέψουν τη συνέχιση της παραγωγικής δραστηριότητας δεν έδωσε καμία απάντηση. Ούτε καν δέσμευση. Αυτό οδηγεί όλον τον αγροτικό κόσμο στη κλιμάκωση του αγώνα του. Η Ομοσπονδία μετά από συνέλευση με τους αγροτικούς συλλόγους του νησιού αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα να εκφραστεί πιο μαζικά, πιο δυναμικά η αγανάκτηση των αγροτοκτηνοτρόφων του νησιού.

Καλούμε όλες και όλους, αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, αμπελοκαλλιεργητές, μελισσοκόμους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, ανέργους, νέες και νέους να στηρίξουν τον αγώνα μας, γιατί είναι αγώνας όχι μόνο για την επιβίωση τη δική μας αλλά όλου του λαού. Για να μπορούμε εμείς να παράγουμε φτηνά ποιοτικά και σε προσιτές τιμές προϊόντα προς όφελος και κατανάλωση όλων μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την απόφαση που πάρθηκε από την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια για κλιμάκωση του αγώνα με κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα, καλούμε σε νέο Παλλεσβιακό συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στο κόμβο της Λάρσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.