ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αιγάλεω: Πενταμελής οικογένεια έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από το σπίτι

Αιγάλεω: Πενταμελής οικογένεια έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Μια πενταμελής οικογένεια στο Αιγάλεω, βρίσκεται αντιμέτωπη με διαδικασία έξωσης καθώς χάνει το σπίτι της  σε πλειστηριασμό.

Μάλιστα έξω από το σπίτι εμφανίστηκαν και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εξήγησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN πως είχε έρθει σε συνεννόηση για διακανονισμό ώστε να πληρώνει ενοίκιο και να συνεχίσει να μένει εκεί με την οικογένειά του.

Ωστόσο, όπως τόνισε, ενώ η οικογένεια είχε ενημερωθεί ότι θα πρέπει να περιμένουν για να ενημερωθούν για την υπόθεση, ξαφνικά δόθηκε εντολή για την έξωσή τους, καθώς ο διακανονισμός που είχε συμφωνηθεί δεν έγινε δεκτός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένει μία πενταμελής οικογένεια με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει ότι μετά την οικονομική κρίση δεν κατάφερε να αποπληρώσει το δάνειο και τώρα ζητεί να πληρώνει ένα μικρό ενοίκιο ώστε να παραμείνει στο σπίτι του, καθώς εκείνος είναι άνεργος, ενώ μόνο ένα από τα παιδιά του εργάζεται αλλά με ορισμένου χρόνου σύμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.