Ο Α.Σαμαράς θα «τελειώσει» δύο κόμματα όταν κατέβει...

Αττική: Ιερέας πήρε 20 ενορίτες και γλέντησαν στα… μπουζούκια μέχρι το πρωί

Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο

Αττική: Ιερέας πήρε 20 ενορίτες και γλέντησαν στα… μπουζούκια μέχρι το πρωί

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο καθώς ένας Ιερέας με τουλάχιστον 20 ενορίτες γλέντησαν μέχρι το πρωί στα… μπουζούκια.

Όπως αναφέρει γυναίκα, ο Ιερέας ενορίας στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων της Αττικής κάλεσε πιστούς ενορίτες σε προσκυνηματική εκδρομή σε μεγάλο θαυματουργό Μοναστήρι στην περιοχή της Κορινθίας.

Η ημέρα όμως πήρε διαφορετική τροπή, και όπως αναφέρει ενορίτισσα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο Ιερέας τελικώς τους συνόδευσε σε κέντρο διασκεδάσεως, σε μπουζούκια στα οποία παρέμειναν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα την ημέρα εκείνη μετά τα μπουζούκια ξεκίνησαν τελικά για το προσκύνημά τους στο Μοναστήρι όμως έφτασαν στις 03:00 το βράδυ και δεν έγιναν δεκτοί από την Ηγουμένη η οποία προέβαλε ως δικαιολογία την παρέλευση του ωραρίου με αποτέλεσμα οι 35 άτομα να κοιμηθούν στο λεωφορείο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.