ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δολοφονία Κυριακής – Αγ.Ανάργυροι: Καθιστική διαμαρτυρία μαθητών έξω από το ΑΤ (φώτο)

Μία πρωτοβουλία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου

Δολοφονία Κυριακής – Αγ.Ανάργυροι: Καθιστική διαμαρτυρία μαθητών έξω από το ΑΤ (φώτο)

Η εν ψυχρώ δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους έχει προκαλέσει σοκ, οργή και πολλά ερωτήματα.

Πολίτες αφήνουν λουλούδια και μηνύματα στο σημείο της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της, δίπλα από τους αστυνομικούς στους οποίους είχε απευθυνθεί λίγη ώρα πριν, ζητώντας βοήθεια.

Σήμερα, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί – Καμία μόνη», γράφει το πανό τους. Είναι η φράση που ακούστηκε από τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, όπου κάλεσε η άτυχη Κυριακή, προκειμένου να ζητήσει προστασία από τον βίαιο πρώην σύντροφό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.