ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Η Ε.Ο.Ν. δίπλα στους υγειονομικούς και στον Κ.Βαθιώτη στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα!

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Ν.

Η Ε.Ο.Ν. δίπλα στους υγειονομικούς και στον Κ.Βαθιώτη στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα!

Στο πλευρό των υγειονομικών που διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στον καθηγητή Ποινικού Δικαίου ΔΠΘ Κωνσταντίνο Βαθιώτη στέκεται η Ε.Ο.Ν. 

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Ν.

Καθώς τα στυγνά και αδυσώπητα μέτρα της υγειονομικής χούντας κάμπτονται με το σταγονόμετρο σε μιά προσπάθεια της νεοταξίτικης κυβερνήσεως της Νέας Δικτατορίας να διατηρήσει σύσσωμη την κοινωνία και δη τους αντιφρονούντες ανεμβολιάστους πολίτες υπό καθεστώς πειθαναγκασμού, ταπείνωσης και εξαθλίωσης, οι τελούντες σε αναστολή εργασίας υπάλληλοι στα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, τους οποίους υποκριτικά χειροκροτούσε ο Μητσοτάκης και η παρέα του ως ήρωες στην αρχή της πανδημικής υστερίας, βαστάζουν ακόμα αγέρωχοι και υπερήφανοι τη σημαία της Αντίστασης. 

Σήμερα τ’ απόγευμα ο Σύλλογος μας, η Ε.Ο.Ν., ο μοναδικός ανεξάρτητος πατριωτικός κοινωνικοπολιτικός φορέας με συνεπή παρουσία στο πλευρό των μαχομένων οιονεί απολυμένων εργαζομένων στον τομέα της Υγείας, με κλιμάκιο στελεχών του παρέστη στη μεγάλη συγκέντρωση των τελευταίων στην πλατεία Συντάγματος, για να στηρίξει έμπρακτα τους αδερφούς μας νοσηλευτές, ιατρούς και εργάτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και συντήρησης των οικογένειών τους. 

Στην εκδήλωση είχαμε την χαρά και την ευαρέσκεια να διεξαγάγουμε μία πολύ εγκάρδια συνομιλία με τον κεντρικό ομιλητή, επιστήθιο φίλο και ένθερμο υποστηρικτή της οργανώσεως μας, τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου ΔΠΘ κ. Κων/νο Βαθιώτη, σ’ όλην την αξιοθαύμαστη επαναστατική διαδρομή του οποίου έχουμε σταθεί αταλάντευτα δίπλα του, συνδράμοντας στο θεάρεστο έργο του για μαζική αφύπνιση και κινητοποίηση των Ελλήνων μπροστά στο σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για καθυπόταξη των Εθνών στην εξουσία των δυνάμεων του Αντιχρίστου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ε.Ο.Ν. με πνεύμα ατσαλάκωτα αγωνιστικό, φρόνημα εθνικό και υπερηφάνεια εφάμιλλη των εναρέτων προγόνων μας, στα 3 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας της με ασταμάτητους αγώνες, ακτιβιστικές δράσεις και πολιτικές παρεμβάσεις, έχει εδραιώσει την ποιότητα και την αξιοπιστία της. Ταγμένος στην υπηρεσία της Φυλής, της Ορθοδόξου Πίστεως και όλων των Ελλήνων, οι οποίοι διώκονται, πολεμούνται και υπονομεύονται λυσσωδώς από τους διεθνιστές δυνάστες μας, όπως οι υγειονομικοί, ο Σύλλογός μας παραμένει μια σταθερά αναφοράς για κάθε ΝΕΑ και ΝΕΟ, οι οποίοι θέλουν να αγωνιστούν με σθένος, καρδιά και ελπίδα για μιά Ελεύθερη Ελλάδα ! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.