Καρδίτσα: Μπλόκο στον κυκλικό κόμβο στήνουν τη Δευτέρα οι αγρότες της Θεσσαλίας

«Ήρθε η στιγμή να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας» λένε οι εκπρόσωποι των αγροτών

Καρδίτσα: Μπλόκο στον κυκλικό κόμβο στήνουν τη Δευτέρα οι αγρότες της Θεσσαλίας

Μπλόκο στον κυκλικό κόμβο της Καρδίτσας επί του αυτοκινητόδρομου Ε65 αποφάσισαν να στήσουν οι αγρότες της Θεσσαλίας αύριο Δευτέρα 30/1 στις 12 το μεσημέρι.

Η απόφαση για τις κινητοποιήσεις των αγροτών πάρθηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στην Καρδίτσα με τη συμμετοχή Αγροτικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων απ’ όλη τη Θεσσαλία.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών αναφέρθηκαν στα οξυμένα προβλήματα του κλάδου, που τους αναγκάζουν να βγουν ξανά στους δρόμους, με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστα Τζέλλα, να τονίζει:

«Ήρθε η στιγμή να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Με την πλούσια εμπειρία που έχουμε, γνωρίζουμε πολύ καλά πως ό,τι κερδίσαμε το κερδίσαμε στον δρόμο και ήταν αποτέλεσμα των αγώνων μας».

Τα κύρια αιτήματα των αγροτών της Θεσσαλίας είναι:
-Ανακούφιση και λήψη μέτρων για το υψηλό κόστος παραγωγής, λόγω της αύξησης σε όλα τα γεωργικά εφόδια και στο ηλεκτρικό ρεύμα.

-Αναπλήρωση του εισοδήματος.

-Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, καθώς και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Κατώτερες εγγυημένες τιμές που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.