ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κρήτη: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το 2,5 ετών κορίτσι που παρασύρθηκε από το όχημα του πατέρα του

Δεν δείχνει μέχρι στιγμής να υπάρχει θετική εξέλιξη στην πορεία της υγείας του

Κρήτη: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το 2,5 ετών κορίτσι που παρασύρθηκε από το όχημα του πατέρα του

Σταθερά κρίσιμη είναι η κατάσταση του μικρού κοριτσιού, που παρέσυρε ο πατέρας του με το αυτοκίνητο, κάνοντας όπισθεν, στην Κίσαμο Χανίων, το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, το 2,5 ετών κοριτσάκι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και δεν δείχνει μέχρι στιγμής να υπάρχει θετική εξέλιξη στην πορεία της υγείας του, με βάση την θεραπεία που λαμβάνει. Οι επόμενες ώρες παραμένουν κρίσιμες.

Υπενθυμίζεται ότι το μικρό παιδί έχει υποστεί σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Δυστυχώς, δεν είδε ότι πίσω από το όχημα βρισκόταν το κοριτσάκι του, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί μεταφέροντάς το- αρχικά- στο νοσοκομείο Χανίων και- στη συνέχεια- στο ΠΑΓΝΗ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή, ενώ η μητέρα του παιδιού είναι 5,5 μηνών έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.