ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κρήτη: Μαθήτρια κλώτσησε γάτα για να «σπάσει πλάκα» με τις φίλες της (βίντεο)

Οργή προκαλεί το βίντεο

Κρήτη: Μαθήτρια κλώτσησε γάτα για να «σπάσει πλάκα» με τις φίλες της (βίντεο)

Οργή προκαλεί βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και καταγράφει ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου, με θύμα αυτή τη φορά ένα άτυχο γατάκι στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μία ανήλικη κοπέλα βρίσκεται με φίλες της, δελεάζει με χάδια μία γάτα και στη συνέχεια την κλωτσάει, ενώ η παρέα της γελάει. Μάλιστα, κάποιος βιντεοσκόπησε και το «κατόρθωμα», το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Για την πράξη αυτή ενημερώθηκε Φιλοζωικό Σωματείο το οποίο κινήθηκε νομικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία ανηλίκων.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=_r5y4chFUsg&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.