ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Τραγωδία στο Ηράκλειο – Υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε

Στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένας σκύλος

Κρήτη: Τραγωδία στο Ηράκλειο – Υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε

Τραγωδία σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο, χθες Δευτέρα, όταν το όχημα που οδηγούσε 72χρονος εξετράπη της πορείας του

Σύμφωνα με το Creta24, το τροχαίο συνέβη όταν ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του, από παθολογικά αίτια, με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να προσκρούσει στο πρανές του δρόμου.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ο 72χρονος να έχασε νωρίτερα τις αισθήσεις του, ενώ στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένας σκύλος, τον οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι θα τον παραλάβει το Δημοτικό Κυνοκομείο, ωστόσο συγγενείς του άτυχου ηλικιωμένου που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας, ανέλαβαν την φροντίδα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, ο άτυχος ηλικιωμένος δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.