ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαϊκές αγορές: Απειλούν με «λουκέτο» οι παραγωγοί και οι έμποροι – Τα αιτήματά τους

«Οι τεράστιες και συνεχιζόμενες αυξήσεις στο κόστος παραγωγής οδηγούν τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες πωλητές σε αδιέξοδο»

Λαϊκές αγορές: Απειλούν με «λουκέτο» οι παραγωγοί και οι έμποροι – Τα αιτήματά τους

Σε κινητοποιήσεις και σε κλείσιμο των λαϊκών αγορών, εφόσον δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά της αποφάσισε να προχωρήσει η Γενική Συνομοσπονδία Παραγωγών – Επαγγελματιών Βιομηχανικών Ειδών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ελλάδας.

Κάνοντας λόγο για «τεράστιες και συνεχιζόμενες αυξήσεις στο κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων, που οδηγούν τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες πωλητές σε αδιέξοδο», η ΓΣ τονίζει πως αν μειωθεί το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων, είναι σίγουρο πως οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν μειώσεις στις τιμές των οπωρολαχανικών έως 30%.

Τα αιτήματα των παραγωγών – επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών:

Θεσμοθέτηση Αγροτικού Αφορολογήτου Πετρελαίου.

Πλαφόν 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα στο Αγροκτηνοτροφικό Ρεύμα

Επιδότηση μέσων Εφοδίων, Ζωοτροφών και Κατάργηση του ΦΠΑ

Να ΜΗΝ Εφαρμοστεί και να Επαναδιαπραγματευτεί η νέα ΚΑΠ

Αναπλήρωση του χαμένου Εισοδήματος σε Καλλιέργειες που έχουν Απώλεια Παραγωγής, η οποία δεν καλύπτεται από τον ΕΛΓΑ, καθώς και σε προϊόντα Φυτικής ή Ζωικής παραγωγής που πουλήθηκαν κάτω από το κόστος παραγωγής.

Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ για όλες τις Ζημιές και Νόσους στο 100% της Πραγματικής Ζημιάς και όχι της Ασφαλιζόμενης Αξίας.

Να παρθούν ΜΕΤΡΑ και να γίνονται ΕΛΕΓΧΟΙ από την Κυβέρνηση για σταματήσουν οι Ελληνοποιήσεις Προϊόντων Φυτικής, Zωικής και Μελισσοκομικής Παραγωγής.

Τιμές που να καλύπτουν το Κόστος Παραγωγής, ώστε,να έχουμε Εισόδημα για τις Βιοποριστικές και Καλλιεργητικές ανάγκες μας.

Έργα Υποδομής για την Αντιπλημμυρική Θωράκιση της Χώρας.

AΠΡΟΣΚΟΠΤΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ των ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Λαϊκών Αγορών στις Λαϊκές Αγορές ΟΛΗΣ της ΧΩΡΑΣ. ΟΧΙ στην Προκήρυξη.

ΟΧΙ στην ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΕΚΜΑΡΤΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ για τους Υπαλλήλους μας και τις 3ΕΤΙΕΣ.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ της ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ από τα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΕΩΡΗΣΗΣ των ΑΔΕΙΩΝ Λαϊκών Αγορών.

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ των 9ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Λαϊκών Αγορών του άρθρου 28 του Ν. 4719, σε ΟΛΕΣ τις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ για την ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ σε ΟΛΗ τη ΧΩΡΑ.

ΑΓΡΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ της ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ τους μέσω ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.