ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ναταλία Λιονάκη: Φωτογραφίες από τη ζωή της ως μοναχή Φεβρωνία στην Κένυα

Ο επίσκοπος Μάρκος Κισούμου δήλωσε πως δεν έρχεται συχνά στην Ελλάδα και ότι το έργο της είναι εκεί

Ναταλία Λιονάκη: Φωτογραφίες από τη ζωή της ως μοναχή Φεβρωνία στην Κένυα

Φωτογραφίες από τη ζωή που έχει ακολουθήσει η Ναταλία Λιονάκη ως μοναχή έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Facebook ο επίσκοπος Μάρκος της Κένυας.

Η πρώην ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε σε μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, έχει επιλέξει τα τελευταία 15 χρόνια να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφιερωθεί στον μοναχισμό.

Η οικογένειά της είχε αντιδράσει στη συγκεκριμένη απόφαση της ηθοποιού, όμως η Ναταλία Λιονάκη ακολούθησε τον δρόμο του Θεού και ζει πλέον σε μοναστήρι στην Κένυα, όπου και χειροτονήθηκε ως «Μοναχή Φεβρωνία».

Ο επίσκοπος Μάρκος Κισούμου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου.

«Βρισκόμαστε στο Κισούμου στην Δυτική Κένυα. Εκεί το έργο μας είναι περισσότερο για την ιεραποστολή. Επιβλέπουμε τις ανάγκες των ανθρώπων, τη διατροφή των παιδιών στο σχολείο. Τους διδάσκουμε για τη θρησκεία μας και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις ανάγκες τους», δηλώνει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κισούμου, Μάρκος.

«Έχει χρόνια που η μοναχή Φεβρωνία (Ναταλία Λιονάκη) είναι εκεί, επί του μακαριστού προκατόχου μου. Δεν έχω ασχοληθεί ούτε επέμβει στο ιστορικό της. Εγώ ξέρω μόνο ό,τι υπάρχει τώρα, μας βοηθάει στο έργο μας και στο μοναστήρι», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

«Δεν ισχύει ότι έρχεται συχνά στην Ελλάδα, το έργο της είναι εκεί. Και οι τρεις μοναχές που έχουμε εκεί είναι ευτυχισμένες, ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για κάποια, όλη η ζωή τους είναι ησυχαστική. Είναι χαρούμενη», καταλήγει στις δηλώσεις του για τη Ναταλία Λιονάκη ο επίσκοπος Μάρκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.