ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ναυαγοσώστης για πνιγμό 6χρονου στο Καβούρι: «Οι γονείς προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί»

Συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Ναυαγοσώστης για πνιγμό 6χρονου στο Καβούρι: «Οι γονείς προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί»

Ναυαγοσώστης που προσπάθησε να σώσει τον 6χρονο που πνίγηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Μεγάλου Καβουριού Αττικής, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το τραγικό γεγονός.

«Είδα το γεγονός… το παιδάκι να είναι χωρίς τις αισθήσεις του», δήλωσε ο ναυαγοσώστης που έπεσε στη θάλασσα για το άτυχο παιδί στην εκπομπή «Alpha Τώρα».

«Δεν πήρα καν σωσίβιο γιατί ήταν ήδη σε νερά που δεν χρειάζεται σωσίβιο. Η διαδικασία έγινε όπως προβλέπεται».

«Οι γονείς είχαν αναστατωθεί. Προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Οι περισσότεροι λουόμενοι έδειξαν ψυχραιμία και απομάκρυναν τους γονείς και τους συγγενείς του παιδιού ώστε να αφήσουν τον ναυαγοσώστη να κάνει το έργο του.

Οι γονείς του 6χρονου συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Οι γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά από τα μάτια τους ούτε ένα δευτερόλεπτο», τονίζει ο ναυαγοσώστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το 6χρονο αγόρι μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στις 18:24. Ήταν απνοϊκό, χωρίς σφυγμό και χωρίς ζωτικές ενδείξεις. Το παιδί διασωληνώθηκε και ξεκίνησαν οι προσπάθειες ανάνηψης για 45 λεπτά, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα», τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.