ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανελλαδικές 2023: Αυτά είναι τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Σε ποια μαθήματα θα διαγωνιστούν οι μαθητές αύριο

Πανελλαδικές 2023: Αυτά είναι τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Συνεχίστηκαν και σήμερα Παρασκευή οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές 2023, καθώς εξετάστηκαν σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Δείτε τα θέματα σε:

– Ηλεκτροτεχνία 2, πατώντας ΕΔΩ

-Ναυτικό Δίκαιο, πατώντας ΕΔΩ

-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, πατώντας ΕΔΩ

-“ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ” πατώντας ΕΔΩ.

Αύριο Σάββατο, 10/06/23, οι ίδιοι θα διαγωνιστούν στα μαθήματα Υγιεινής, Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών.

Η «αυλαία» των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΓΕΛ θα πέσει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου με τα μαθήματα Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.