ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία του Γ.Καραγιάννη

O ίδιος ανέδειξε πολλούς καλλιτέχνες τόσο της παλιότερης, όσο και της σύγχρονης εποχής

Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία του Γ.Καραγιάννη

Ο Γιώργος Καραγιάννης έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 95 ετών, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη για να τον αποχαιρετήσουν.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο σημείο για να πουν το δικό τους αντίο στον παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, αλλά και ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios.

O ίδιος ανέδειξε πολλούς καλλιτέχνες τόσο της παλιότερης, όσο και της σύγχρονης εποχής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το ταλέντο τους.

Στην εξόδιο ακολουθία μάλιστα, πολλοί από αυτούς έδωσαν το παρών. Φυσικά, κι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί μαζί του βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσά τους οι Τάσος Νούσιας, Λόλα Νταϊφά, Αργύρης Πανταζάρας, Γιάννης Στάνκογλου, Κωστής Σαββιδάκης, Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιάννης Μπέζος, Βασίλης Μπισμπίκης κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.