ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σέρρες: 69χρονος βρήκε τραγικό θάνατο – Καταπλακώθηκε από δέντρο

Κακοκαιρία πλήττει τις Σέρρες με σφοδρές βροχοπτώσεις

Σέρρες: 69χρονος βρήκε τραγικό θάνατο – Καταπλακώθηκε από δέντρο

Τραγωδία καταγράφηκε στις Σέρρες, με έναν άντρα να καταπλακώνεται από δέντρο και να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Ο τραγικός θάνατος του 69χρονου από τα Χρυσοχώραφα εκτυλίχθηκε όταν ξεκίνησε να βρέχει. Κάποια στιγμή σηκώθηκε για να κλείσει μια πόρτα και τότε συνέβη το μοιραίο. Όταν βγήκε στην αυλή, οι θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν το πεύκο που υπήρχε και ο άτυχος άντρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στο σπίτι έτρεξαν συγγενείς του, αλλά ο 69χρονος είχε ήδη χάσει τη μάχη. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα, με τον πρόεδρο του χωριού Δημήτρη Μαχλεμή, ο άτυχος άνδρας την ώρα της κακοκαιρίας θέλησε να κλείσει την πόρτα της αυλής του.

Στο σημείο έσπευσαν συγγενείς του ηλικιωμένου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ξαφνική κακοκαιρία, με κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους και τις έντονες βροχοπτώσεις, χτύπησε εκτός από τις Σέρρες, τη Βέροια και το Κιλκίς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.