ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Συγκλονιστικό εισιτήριο-κάλεσμα από μαθητές της Λάρισας για το έγκλημα στα Τέμπη (φωτό)

«Ξεχειλίζει» η οργή κατά της κυβέρνησης για το έγκλημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους

Συγκλονιστικό εισιτήριο-κάλεσμα από μαθητές της Λάρισας για το έγκλημα στα Τέμπη (φωτό)

Σε μια συγκλονιστική κίνηση εν όψει του σημερινού συλλαλητηρίου στην Κεντρική Πλατεία, προχώρησε η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Λάρισας.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές, τύπωσαν ένα εισιτήριο τρένου, στο οποίο απεικονίζονται ο τόπος προορισμού και ο τόπος άφιξης, δυστυχώς όμως το εισιτήριο είναι χωρίς επιστροφή, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς ήταν για τουλάχιστον 57 συνανθρώπους μας.

Αναμφίβολα, οι νεαροί μαθητές και φοιτητές, κέρδισαν τις εντυπώσεις στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών για το έγκλημα στα Τέμπη, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις και φαίνεται πως συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.