ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Θεσσαλονίκη: Διακοπή νερού αύριο για πέντε ώρες στη Σταυρούπολη

Η διακοπή υδροδότησης οφείλεται σε εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών

Θεσσαλονίκη: Διακοπή νερού αύριο για πέντε ώρες στη Σταυρούπολη

Διακοπή νερού στην περιοχή της Σταυρούπολης, που βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο από τις εννέα το πρωί έως και τις δύο το μεσημέρι, όπως γνωστοποιεί η η ΕΥΑΘ ΑΕ με σχετική της ανακοίνωση.

Η διακοπή υδροδότησης οφείλεται σε εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών, στις οδούς Πεσόντων Ηρώων με Ευκλείδη, με Ρόδου, με Ηρακλείτου και Ναυαρίνου του δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των εργασιών, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ΑΕ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πεσόντων Ηρώων-Αμπελοκήπων-Μεγάλου Αλεξάνδρου- Πλατεία Τερψιθέας και τις παρακείμενες οδούς της ΔΕ Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.