ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θλίψη στην κηδεία του 20χρονου από την Πάτρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τον φίλο του 

Οι φίλοι του συγκεντρώθηκαν με τις μηχανές τους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας για να τον αποχαιρετήσουν

Θλίψη στην κηδεία του 20χρονου από την Πάτρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τον φίλο του 

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών για να πουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Γιάννη-Εμμανουήλ Στεργίου ο οποίος σκοτώθηκε όταν η μηχανή πάνω στην οποία βρισκόταν με τον 19χρονο Γιώργο Παπαδόπουλο συγκρούστηκε με ΙΧ αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» καθώς η μηχανή ήταν η μεγάλη αγάπη του Γιάννη -Εμμανουήλ, οι φίλοι του συγκεντρώθηκαν με τις μηχανές τους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας για να τον αποχαιρετήσουν.

Θρήνος για τους συγγενείς του 20χρονου Γιάννη

Σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγγενείς των δύο θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος εκφράζουν τη θλίψη τους και αποχαιρετούν τα δύο αγόρια. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση συγγενούς της μητέρας του Γιάννη -Εμμανουήλ που γράφει: « Ή Ζωή για κάποιους ανθρώπους είναι πολύ άδικη . Η Σονια Διονυσοπουλου ή ανιψιά μου το έζησε πολύ σκληρά, μικρό κορίτσι, έχασε μάνα, πατέρα και χθες βράδυ τον γιο της 20 χρόνων από τροχαίο. Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερο πόνο από αυτόν. Εσύ Θεέ μου μόνο ξέρεις το Γιατί. Βοήθησε την να αντέξει.. Αντίο Γιάννη μου. Πέταξε στην αγκαλιά του παππού και τις Γιαγιάς. Ήθελες να τα ζήσεις όλα και γρήγορα, τώρα καταλαβαίνω το γιατί. Αντίο ομορφε. Ο Θεός να δώσει δύναμη στην Μανούλα σου».

Πάτρα: Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρούς

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης όταν οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν θανάσιμα μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας που διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, η μηχανή μεγάλου κυβισμού με οδηγό τον 20χρονο Γιάννη και συνεπιβάτη τον 19χρονο φίλο του Γιώργο, με κατεύθυνση την Πάτρα, συγκρούστηκε με ΙΧ που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έστριβε αριστερά στην οδό Αρέθα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραυματισμένος -ελαφρά- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο οδηγός του ΙΧ, ο οποίος μετά τον σχηματισμό δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.