ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία της Marfin: Αποκαταστάθηκε από τον Δήμο Αθηναίων το μνημείο των θυμάτων που βανδαλίστηκε πρόσφατα

«Το μνημείο της Marfin θα είναι πάντα εκεί, να μας θυμίζει ότι ο τυφλός φανατισμός, η ιδεολογική βία και ο διχασμός τραυματίζουν θανάσιμα τη Δημοκρατία»

Τραγωδία της Marfin: Αποκαταστάθηκε από τον Δήμο Αθηναίων το μνημείο των θυμάτων που βανδαλίστηκε πρόσφατα

Άμεσα αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων το μνημείο για τα θύματα της Marfin, το οποίο τις προηγούμενες ημέρες βανδάλισαν άγνωστοι.

Η τραγωδία της Marfin έγινε στις 5 Μαΐου του 2010, όταν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ομάδα κουκουλοφόρων, έριξε βόμβες μολότοφ στο υποκατάστημα της τράπεζας, καταδικάζοντας σε θάνατο τρεις εργαζόμενους της τράπεζας και ένα αγέννητο παιδί.

Τα συνεργεία του Δήμου συντήρησαν και αποκατέστησαν πλήρως την μαρμάρινη πλάκα, επαναφέροντας το μνημείο στην αρχική του εικόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το μνημείο της Marfin θα είναι πάντα εκεί, να μας θυμίζει ότι ο τυφλός φανατισμός, η ιδεολογική βία και ο διχασμός τραυματίζουν θανάσιμα τη Δημοκρατία. Όσες φορές κι αν επιχειρήσουν να αμαυρώσουν τη μνήμη των νεκρών βανδαλιζοντας το, ο Δήμος Αθηναίων θα το ξαναφτιάχνει», αναφέρουν πηγές του Δήμου Αθηναίων με αφορμή την αποκατάσταση του μνημείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.