Χαλκιδική: Σε εξέλιξη έρευνες για τον θάνατο 64χρονου Γερμανού τουρίστα

Φέρει τραύματα στο κεφάλι και το σώμα

Χαλκιδική: Σε εξέλιξη έρευνες για τον θάνατο 64χρονου Γερμανού τουρίστα

Τις συνθήκες θανάτου 64χρονου Γερμανού τουρίστα που ανασύρθηκε νεκρός, χθες το απόγευμα, με τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι, από τη θαλάσσια περιοχή της Ουρανούπολης, στη Χαλκιδική, ερευνούν οι αρμόδιες λιμενικές Αρχές.

Η σορός του μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Στελέχη του Λιμενικού ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, όταν ο 64χρονος ανασύρθηκε από ιδιώτη στη στεριά, ενώ ακολούθησε η διαδικασία αναγνώρισης από τη γυναίκα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας φαίνεται να κολυμπούσε, αλλά προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τόσο τα αίτια του θανάτου όσο και οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε. Την προανάκριση διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.