Χανιά: Νεκρός 57χρονος που έπεσε από την εξωτερική σιδερένια σκάλα του σπιτιού του

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά

Χανιά: Νεκρός 57χρονος που έπεσε από την εξωτερική σιδερένια σκάλα του σπιτιού του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος άνδρας στην Κρήτη το βράδυ της Παρασκευής (2.6.2023), καθώς έπεσε από την εξωτερική σκάλα του σπιτιού του στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο για τον άτυχο άνδρα από τα Χανιά ήταν ήδη αργά, καθώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα έγιναν χθες περίπου στις 21:00, όταν ο 57χρονος ήταν στο σπίτι του και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπεσε από την εξωτερική σιδερένια σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.