ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βρετανία: Ληστής για… γέλια -Έκλεψε τζιπ και «καβάλησε» τις γραμμές του τρένου για να ξεφύγει! (βίντεο)

Βρετανία: Ληστής για… γέλια -Έκλεψε τζιπ και «καβάλησε» τις γραμμές του τρένου για να ξεφύγει! (βίντεο)

Πανικός προκλήθηκε στην πόλη Cheshunt του Hertfordshire, λίγο πιο βόρεια του Λονδίνου, όταν επίδοξος ληστής προσπάθησε -όχι με πολύ μεγάλη επιτυχία- να διαφύγει με κλεμμένο Land Rover από τους αστυνομικούς.

Αφού, λοιπόν, κατάφερε να ξεφύγει από δύο όργανα της τάξης που τον… τσάκωσαν με το κλεμμένο τζιπ, τραυματίζοντάς τους μάλιστα ελαφρά όταν προσπάθησαν να τον τραβήξουν έξω από το όχημα, στη συνέχεια έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και για κάποιον αδιανόητο λόγο «καβάλησε» τις γραμμές του τρένου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών που περίμεναν να επιβιβαστούν στην επόμενη αμαξοστοιχία και αν μη τι άλλο έμειναν με το στόμα ανοικτό, αλλά και με ένα βλέμμα… απορίας!

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος αφού απέτυχε παταγωδώς να ληστέψει το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο, το έσκασε με άδεια χέρια, αλλά έχοντας ήδη γίνει viral παγκοσμίως!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.