ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βέλγιο: Υποχρεωτική η επίδειξη υγειονομικού πάσο για την είσοδο σε εκδηλώσεις άνω των 1.500 ατόμων

Βέλγιο: Υποχρεωτική η επίδειξη υγειονομικού πάσο για την είσοδο σε εκδηλώσεις άνω των 1.500 ατόμων

To Βέλγιο από σήμερα υιοθετεί την χρήση υγειονομικού πάσο κατά του κορωνοϊού για εκδηλώσεις που ξεπερνούν τα 1.500 άτομα.

Συγκεκριμένα, οι βελγικές αρχές ξεκινούν σήμερα τη χρήση του λεγόμενου «Covid Safe Ticket», το οποίο λειτουργεί ως ευρωπαϊκό πάσο υγείας όπως στη Γαλλία, με τη διαφορά ότι στο Βέλγιο παραμένει περιορισμένο για την πρόσβαση σε ευρείας κλίμακας εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και αθλητικά γεγονότα.

Το «Covid Safe Ticket» έχει έναν κωδικό QR που δείχνει ότι ο κάτοχός του έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19, έχει πιστοποιητικό αντισωμάτων έπειτα από ανάρρωση από τον κορωνοϊό τους τελευταίους έξι μήνες ή έχει αρνητικό τεστ PCR που πραγματοποιήθηκε εντός 48 ωρών ή αντιγονικό τεστ εντός 24 ωρών.

Για μια συναυλία, ένα φεστιβάλ ή ένα αθλητικό γεγονός άνω των 1.500 ατόμων, το «Covid Safe Ticket» θα είναι πλέον απαραίτητο. Θα ζητείται σε άτομα άνω των 12 ετών. Η πρώτη εκδήλωση, στην οποία θα εφαρμοστεί, θα είναι το Φεστιβάλ Ronquières που πραγματοποιείται στις 14 και 15 Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.