ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιαπωνία: Απίστευτη σύλληψη 56χρονου – Είχε κλέψει πάνω από 730 γυναικεία εσώρουχα

Ιαπωνία: Απίστευτη σύλληψη 56χρονου – Είχε κλέψει πάνω από 730 γυναικεία εσώρουχα

Σε μία ιδιαίτερη σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές στην Ιαπωνία, καθώς συνέλαβαν έναν 56χρονο που κατηγορείται για την κλοπή 730… γυναικείων εσωρούχων από πλυντήρια ρούχων.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του υπόπτου μετά την καταγγελία 21χρονης φοιτήτριας πως εξαφανίστηκαν έξι σετ εσωρούχων της.

Η αστυνομία, αναφερόμενη στην υπόθεση του 56χρονου Tetsuo Urata, δήλωσε πως δεν έχει κατασχέσει «τόσο μεγάλο αριθμό εσωρούχων εδώ και χρόνια».

Συγκεκριμένα, οι Αρχές κατάσχεσαν 730 εσώρουχα κατά τις έρευνές τους, ενώ η καταγγέλλουσα φοιτήτρια ανέφερε πως τα δικά της είχαν εξαφανιστεί στις 24 Αυγούστου από κατάστημα με πλυντήρια.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, φαίνεται πως έχει ομολογήσει για την κλοπή μεγάλης ποσότητας εσωρούχων που εντοπίστηκαν στο σπίτι του, όπως γράφει το RT.

Πάντως, οι κλοπές εσωρούχων στην Ιαπωνία δεν είναι τόσο ασυνήθιστες. Τον Μάρτιο, ένας 30χρονος κατηγορήθηκε για την κλοπή 424 εσωρούχων και μαγιό από έφηβα κορίτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2019, η αστυνομία είχε βρει πάνω από 1.100 γυναικεία εσώρουχα κρυμμένα σε σπίτι άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.